Gebruik komoot op je Coros-horloge

Met onze nieuwste integratie kun je direct op je Coros je geplande Tours navigeren en opnemen. Dankzij een makkelijke synchronisatie heb je alles snel ingesteld en kun je je geplande Tours op je Coros-smartwatch terugzien. Zo profiteer je met een druk op de knop van turn-by-turn navigatie van komoot.

Tour-aanbevelingen en andere inspirerende features zijn nu ook beschikbaar in Belgiƫ

Woon je in België? Dan is komoot voor jou net weer een stukje beter geworden. Omdat er zoveel mooie Highlights zijn gedeeld in België, hebben we onze inspirerende features in heel België kunnen uitrollen. Dat betekent dat jij nu ook de beschikking hebt over een splinternieuwe feed. Je kunt hier makkelijker zien welke avonturen de mensen die jij volgt hebben beleefd. Zo blijf je goed op de hoogte van de community. Bovendien heb je nu toegang tot komoot’s verzameling van aanbevolen routes voor wielrennen, wandelen, mountainbiken, toerfietsen, gravelbiken en hardlopen. Zoek naar de plek waar je op avontuur wilt gaan en zie mooie routes die je meteen kunt gebruiken. Tik op ‘Inspiratie’ in de linkeronderhoek van het scherm om van start te gaan, of ga naar komoot.nl/discover  [www.komoot.nl/discover]. 

Tours die je opneemt op sommige Polar smartwatches worden nu automatisch aan je komoot-profiel toegevoegd

Heb je een Polar Grit X of een Vantage 2? Je hebt nu, naast de mogelijkheid om vanaf je pols van turn-by-turn navigatie gebruik te maken, ook de optie om opgenomen Tours direct naar je komoot-profiel te uploaden. Zo kun je eenvoudig foto’s en Highlights toevoegen en je avontuur met de community delen.

Verbind je komoot-account met de Polar Flow-app om van start te gaan.

Gebruik komoot op je Suunto-horloge

Met onze nieuwste integratie kun je geplande Tours rechtstreeks op je Suunto-horloge navigeren en opnemen. Dankzij een simpele synchronisatie is alles binnen een paar tikken goed ingesteld. En als dat klaar is kun je je geplande komoot-Tours op je Suunto smartwatch zien – en eenvoudig profiteren van komoot’s turn-by-turn navigatie. Ontdek meer op www.komoot.nl/suunto.

Gebruik komoot op je Hammerhead Karoo 2 met onze gloednieuwe integratie

Heb je een Hammerhead Karoo 2? Met onze nieuwste integratie hoef je alleen je Karoo te synchroniseren met je komoot-account om te profiteren van kraakheldere navigatie-aanwijzingen op het revolutionaire scherm van de Karoo 2. Het is eenvoudig in te stellen, je hoeft alleen maar je account te koppelen. Daarna kun je geplande Tours bekijken en navigeren met een druk op de knop. Elke Tour die je opneemt met je Karoo 2 wordt automatisch met je komoot-account gesynchroniseerd. 

Ga naar www.komoot.nl/hammerhead om meer te lezen.

Highlights embedden op je website of blog

Om eenvoudig je favoriete Highlights met je lezers, bezoekers of klanten te kunnen delen hebben we het mogelijk gemaakt om Highlights op je eigen website te embedden. Waar deze optie eerst alleen beschikbaar was voor Tours en Collecties, kun je nu ook op ‘Delen’ klikken bij de Highlight die je wilt embedden. Vervolgens selecteer je ‘Embedden’ en zie je een code die je kunt toevoegen aan de backend van je website (bijv. WordPress), en enkele andere opties waarmee je kunt instellen hoe het er uit ziet. Klik hier voor meer informatie.

Tour-aanbevelingen en andere inspirerende features zijn nu in Nederland beschikbaar

Woon je in Nederland? Dan is komoot net nog beter geworden voor jou. Omdat er zoveel mooie Highlights zijn gedeeld in Nederland, hebben we onze inpirerende features in heel Nederland kunnen uitrollen. Tot nu toe waren deze alleen beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar nu heb jij ook de beschikking over een splinternieuwe feed. Je kunt hier makkelijke zien welke avonturen de mensen die jij volgt hebben beleefd en zo goed op de hoogte blijven van de community. Bovendien heb je nu toegang tot komoot’s verzameling van aanbevolen routes voor wielrennen, wandelen, mountainbiken, toerfietsen, gravelbiken en hardlopen. Zoek op de plek waar je eropuit wilt gaan en zie mooie routes die je meteen kunt gebruiken, Tik op ‘Inspiratie’ in de linkeronderhoek van het scherm om van start te gaan, of ga naar komoot.nl/discover

Ontdek onze nieuwe Samsung Watch app versie 2.0 met een aantal handige verbeteringen

Heb je een Samsung Watch? Ontdek dan komoot 2.0, boordevol nieuwe features en verbeteringen  om de tijd die je buiten doorbrengt nog leuker te maken:

  • Zie je route terwijl je aan het navigeren/opnemen bent: waar je eerst alleen nog de navigatie-instructies kon zien tijdens het volgen van een Tour, kun je nu je route en exacte locatie zien. Zo weet je sneller wanneer er een afslag aankomt en wat je na de volgende bocht kunt verwachten. Je kunt ook in- of uitzoomen voor een beter overzicht.
  • Uitgebreidere Tour-informatie: om je nog beter te informeren heb je nu voor de start en onderweg toegang tot je Tour-informatie. Tik of swipe om wegtypen, ondergronden, hoogteprofiel, verwachte tijdsduur, gemiddelde en huidige snelheid en verstreken tijd te zien.
  • Houd je batterijduur in de gaten: zodat je niet zonder batterij komt te zitten hebben we een handige accu-indicator geïmplementeerd, die je gemakkelijk kunt zien door op de onderste balk te tikken tijdens het opnemen/navigeren van een Tour.

Download nu onze splinternieuwe Samsung Watch app van de Samsung Store.

Premium protection is nu beschikbaar in Frankrijk, Nederland en Belgiƫ

Tot nu toe was Premium protection, de speciaal voor komoot Premium ontwikkelde verzekeringspolis, alleen beschikbaar in Duitsland en Oostenrijk, maar nu kunnen gebruikers in Frankrijk, België en Nederland er ook van profiteren. Woon je in één van deze landen en heb je al Premium? Ga dan naar de Premium-tab in de app om gratis je dekking te activeren. We bieden deze verzekering aan in samenwerking met AXA Assistance, en je hoeft alleen nog enkele essentiële gegevens te verstrekken om je dekking te activeren. Heb je nog geen Premium? Ga naar komoot.nl/premium of tik op ‘Meer’ in de app voor meer informatie.

Bekijk vorige updatesBekijk vorige updates